Oznam - káblová televízia

06.10.2017 15:32
Oznámenie o pripájaní káblovej televízie na nový káblový distribučný systém (KDS) v obci Hontianske Moravce.
 
Oznamujeme občanom obce Hontianske Morave, že v týchto dňoch sa v našej obci vykonáva dokončenie rekonštrukcie káblovej televízie - napájanie na nový káblový distribučný systém. Preto prosíme občanov, ktorí majú záujem pokračovať v zmluve o káblovej televízii, aby pracovníkom umožnili vstup do ich príbytkov. Pracovníci po vykonaní prekáblovania dajú klientovi ( vlastníkovi / nájomcovi) podpísať doklad o vykonaní prác a novú zmluvu o pripojení. Občania za tzv. prekáblovanie dnes neplatia žiadne poplatky. Tlačivo zmluvy je totožné s tým, ktoré bolo aj v minulosti, len sú v ňom doplnené legislatívne zmeny.  Prosíme občanov, ktorí sa počas pracovnej doby nezdržujú doma, aby nahlásili svoje telefónne číslo na obecný úrad a my ho následne poskytneme pracovníkom, ktorí zabezpečujú rekonštrukciu káblovej televízie, aby ste si mohli dohodnúť termín, ktorý bude vyhovovať obom stranám.  V prípade, že si niekto nedá teraz vykonať tzv. prekáblovanie, po ukončení prác v celej obci nebude mať signál ani na jeden program vysielaný cez káblovú televíziu. Pripojiť sa na nový distribučný systém bude možné aj neskôr, ale za poplatok 60,00 € s dlhšou čakacou dobou.   
Počas napájania na nový distribučný systém sa môžu vyskytnúť krátke  výpadky v jednotlivých programoch, preto Vás prosíme o trpezlivosť. Po skončení celkovej rekonštrukcie bude vysielanie televíznych programov vo vašej obci na kvalitnejšej úrovni.  
V oznamovacom liste firmy VARES sa môžete dočítať podrobnejšie vysvetlenia.
Všeobecné podmienky firmy VARES ohľadom nového distribučného systému si môžete pozrieť na www.moravce.sk, alebo www.vares.sk, alebo na obecnom rade Hontianske Moravce.
KT - oznam o nových zmluvácha apripijení.docx (57690)
KT - Vseobecné podmienky.docx (65400)