Dňa 7. 11 som sa zúčastnila na predvolebnom mítingu p. Gabryša. V diskusii som hovorila o veciach, ktoré trápia viacerých obyvateľov bytoviek, nie len mňa. Na môj príspevok zareagoval p. Medveď, osočil ma, že robím žabomyšiu vojnu, čo však ani v najmenšom nebol môj úmysel.Pán medveď nebýva v bytovke, tak nevie o našich problémoch, čo nás trápi, čo teší a čo by sa dalo vylepšiť.Na mojich pár dotazov mi starosta obce odpovedal a teda som nepotrebovala sa viac do diskusie zapojiť. No nedalo mi, aby som nezareagovala na vystúpenie p. MedveďaNo bola som stopnutá práve p. Medveďom, ktorý dal hlasovať, kto je za ukončenie diskusie. Akým právom dal p. Medveď hlasovať za ukončenie diskusie. Bol snáď poverený starostom? V poslednej dobe som hovorila s viacero ľuďmi, pýtala som sa, či sa zúčastnia mítingov a volieb. Ich odpoveď bola a načo., aj tak by to bolo zbytočné, všetko čo by sme povedali, by aj tak bolo zmietnuté zo stola. Neverila som im, no po včerajšku som im veriť začala. Ľudia sa proste začali báť vysloviť svoj názor a tak sú radšej zakuklení vo svojej ulite. Nečudujem sa im. Zo včerajšieho mítingu som nemala dobrý pocit Všetko mi to pripadalo tak, že míting nebol pre všetkých obyvateľov obce, ale len pre pár vyvolených a my ostatní sme bolo tam ako votrelci. A na záver, p. Ľachký, ak budeš toto čítať, tak ti odkazujem, že ak máš povedať hlúposť, tak radšej nepovedz nič.
Predvolebný míting
Ihg. Bubliaková Valéria | 08.11.2018